СТАНДАРТНА СЕРИЯ (електродвигатели, редуктори, мотор-редуктори)

Серията обхваща цилиндрични, конусни и червячни редуктори с различни мощности и предавателни числа. Всички имат възможност за различни изпълнения по отношение тип на изходящия вал и начин на закрепване. Двигателите могат да имат различни опции: спирачки, енкодери и т.н. Съществуват комбинации със сдвоени редуктори и с вградени инвертори. Предлагат се и механични дискови и ремъчни вариатори, взривозащитени задвижвания, както и сервозадвижвания - двигатели и мотор-редуктори.

ИНДУСТРИАЛНА СЕРИЯ (редуктори за големи мощности и моменти)

Серията обхваща цилиндрични, конусно-цилиндрични и планетарни редуктори за въртящи моменти от 6.8 kNm до над 1000 kNm. Редукторите могат да бъдат окомплектовани с двигатели, еластични или хидро-съединители, спирачки, рами, външни системи за принудително смазване, охлаждащи системи, устройства за предотвратяване на въртенето в обратна посока и др. Поради естеството си на не съвсем каталожни продукти, към този тип индустриални задвижвания могат да се добавят и множество нестандартни изпълнения.

ЧЕСТОТНИ РЕГУЛАТОРИ (инвертори)

В зависимост от Вашите нужди, се предлагат няколко серии инвертори, за двигатели с мощности от 0.25 kW до 250 kW. За случаите, когато е необходимо за мощностите до 2.2 kW има и регулатори с монофазно захранване. Освен, че са с атрактивна цена, без това да влияе на качеството им, в повечето случаи имаме такива инвертори на склад, което може да спести много ценно време. Предлагат се също голям набор от опции и аксесоари, както и множество разширителни платки към честотните регулатори.