БЕВЕР-ДРАЙВ ЕООД

Вече над 25 години БЕВЕР-ДРАЙВ успешно представя иноваторските продукти и технологични решения на SEW-EURODRIVE GmbH и други големи европейски компании в страната ни. Ние сме в състояние да ви помогнем навсякъде, където бихте имали нужда от задвижвания. Предлагаме голямо разнообразие от двигатели, редуктори, честотни регулатори, механично-контролни компоненти, както и резервни части за тях.

 

В нашия офис или по телефона ще получите компетентна помощ, ще ви помогнем в избора на задвижвания и техните параметри.

 

Гарант за безкомпромисно качество на продуктите, които предлагаме е името на SEW-EURODRIVE GmbH - най-големият и реномиран световен производител на задвижващо оборудване. В сътрудничество сме и с други компании като Antriebstechnik Katt Hessen, T-T Electric (Thrige Electric), ATB Motorentechnik, Eurotherm, WEG Antriebe, ZZ-Antriebe GmbH, Baumer Hübner, Dr. E. Horn, KTR-Kupplungstechnik, за да можем да отговорим на всичките Ви нужди и да окомплектоваме възможно по-пълно Вашите проекти. Нашето преимущество е бързината, с която се опитваме да отговорим на Вашите запитвания и заявки, най-често в рамките на часове.

 

Нашите препоръки са нашите досегашни клиенти – над 700 компании от страната са се доверили на коректността ни и на качеството на нашите продукти. Ние задвижваме огромна част от българската икономика – химическа, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост, хартиени и цигарени фабрики, металургия, дървообработваща промишленост и др. Освен на крайните си клиенти, ние доставяме продукция и на множество машиностроителни предприятия, разработващи машини за всички области.